Pampliega & Associats celebra dos anys. Gràcies per la confiança!

 

 

Arribem als dos anys de vida de Pampliega & Associats consolidant amb èxit un projecte de consultoria estratègica de comunicació al mercat andorrà, amb la il·lusió i la força del primer dia gràcies a la confiança que ens han fet els nostres clients i partners.

 

Segons Elena Pampliega, fundadora i sòcia-directora: “Iniciar un projecte empresarial sempre és un repte i mai és fàcil ni evident. Més enllà de la professionalitat, l’esforç i el compromís amb els clients, has de fer creïble i tangible el propòsit de l’empresa i saber-lo connectar amb les necessitats reals dels clients. En el nostre cas, Pampliega & Associats va néixer l’octubre de 2018 com una consultoria estratègica en l’àmbit de la comunicació. El nostre propòsit és alinear l’estratègia, la gestió i la comunicació en les empreses i institucions per generar competitivitat i reputació”.

 

“El nostre propòsit és alinear l’estratègia, la gestió i la comunicació en les empreses i institucions per generar competitivitat i reputació”.

 

Actualment, comptem amb una cartera de clients representatius de molts sectors tant en l’àmbit institucional com en el corporatiu. Al llarg d’aquests dos anys, hem assessorat companyies envers desafiaments reputacionals en entorns altament canviants i competitius, fins i tot, incerts com és l’actual. I ens sentim molt orgullosos de renovar la seva confiança dia a dia i de ser-ne mereixedors.

 

És la proximitat amb el client, la professionalitat i el compromís amb cadascun dels projectes el que ens permet proposar solucions integrals i a mida.

 

 

Present i futur de P&A

 

A Pampliega & Associats encetem una nova etapa sumant talent i reforçant l’equip humà. Així, s’hi incorpora Helena de Torres com a consultora júnior, amb la voluntat de sumar i fer créixer la firma, aportant els seus coneixements en comunicació corporativa, xarxes, esdeveniments i l’especialització en màrqueting de fidelització a través d’una perspectiva innovadora, jove i internacional. Graduada en Periodisme i en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), ha treballat els últims anys en l’àmbit de la comunicació corporativa a institucions com Fira de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

 

Amb l’objectiu de donar un servei global als nostres clients, hem anat forjant aliances estratègiques amb empreses molt reconegudes en els àmbits de consultoria global, la sostenibilitat, el branding o el posicionament de marca. Avui, és un dia especial per agrair la confiança que ens han fet els nostres partners. És una gran satisfacció professional comptar amb els millors referents i experts en cada camp i establir vincles de confiança que fem extensius als nostres clients.

 

Moltes gràcies a Llorente y Cuenca, Lavola, Institut Cerdà i Positioning Pioneers.

 

Quant a les perspectives de futur, Pampliega explica que:

 

 “L’objectiu és seguir aportant valor a les organitzacions a través de la gestió de la comunicació corporativa, la marca, la reputació i la gestió de crisi per tal d’ajudar a assolir un posicionament competitiu en el mercat i contribuir a transmetre el seu propòsit empresarial o institucional als seus públics d’interès de forma satisfactòria i eficaç”

 

Segueix-nos a Linkedin i Instagram.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *