Pack Llançament de Marca amb Pampliega & Associats

 

Aquest nou any arriba amb novetats a Pampliega & Associats. Per tal d’aprofundir en el nostre servei d’estratègia de marca i donar resposta a les demandes rebudes, presentem el nou servei de llançament de marca.

Un projecte d’èxit no només es basa en una idea original i competitiva sinó, complementàriament, també ha de tenir una marca i una comunicació al darrere que recolzi el seu posicionament i sàpiga transmetre als seus públics d’interès la proposta de valor que sustenta el projecte.

Així doncs, una marca està formada per una gran multitud de peces que encaixen perfectament i es troben alineades, perseguint un objectiu comú. Des del naming, al logo, passant pel discurs corporatiu, els canals de comunicació o el posicionament… La construcció d’una marca sòlida requereix una visió global de 360º que idees de l’àmbit de la comunicació i la gestió empresarial.

A Pampliega & Associats oferim el pack llançament de marca, que recull aquesta visió integral sobre el projecte i l’entrega claus en mà. La proposta s’estructura a través de tres serveis principals:

• L’assessorament de kick off: anàlisi de la proposta de projecte i del business plan, checklist de procediments necessaris i detecció de necessitats i oportunitats
Creació de la identitat corporativa: ideació i propostes de naming, logo i disseny de la web corporativa.
Posicionament i estratègia de marca: creació del discurs corporatiu, els valors, el posicionament al mercat, els missatges claus
A banda d’aquests serveis, que estructuren els tres eixos principals de l’estratègia (negoci-identitat-discurs), el pack inclou un seguit d’entregables per tal de facilitar l’entrada al mercat de la nova marca. En aquests, es troben:
• Web corporatiu. Inclou el disseny, la programació i el contingut
• Presentació corporativa que reculli les idees principals del discurs i el posicionament (missatges, audiència, avantatge competitiu, proposta de valor…). Aquest document està pensat per presentar el projecte a futurs clients i stakeholders.
Nota de premsa de llançament.
• Recomanacions ad hoc per a les xarxes socials corporatives en funció dels públics d’interès, el servei o producte ofert, el seu posicionament…

Pampliega & Associats, experts en estratègia de marca

 

A Pampliega & Associats oferim assessorament en comunicació estratègica prenent com a valors de referència la coherència i la visió 360º. Només des d’una comprensió global de cada projecte i de les diverses branques que abraça es pot materialitzar una marca de forma exitosa.

Tindràs al teu costat experts en marca que lideraran el projecte de principi a fi i t’acompanyaran en totes les seves fases. A més, donat que creiem i volem fomentar el talent nacional i l’emprenedoria, comptem amb col·laboradors del país per donar-te un servei especialitzat i a mida.

Si vols més informació, pots escriure’ns a

Descarrega’t el flyer aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *