Qui som

Qui som

Elena Pampliega

 

Amb una trajectòria professional de més de 20 anys en l’àmbit de l’estratègia de comunicació corporativa, marca i responsabilitat social corporativa, entenc i visc la gestió de la reputació des d’una òptica global i estratègica que aporti valor a llarg termini.

La coherència ho és tot. Ens defineix la nostra activitat, més que les paraules, però també l’actitud amb la qual aconseguim els èxits i gestionem els reptes. El compromís, la lleialtat, l’honestedat i la passió per la nostra feina són grans companys de viatge per a un món reptador.

 

“Crec en el talent de cada individu, en el valor de cada projecte i en la força de l’equip per crear i evolucionar”


Elena Pampliega
Sòcia-Directora
Pampliega & Associats

Linkedin Elena PampliegaTwitter Elena Pampliega

 

Agustí Garcia Puig

 

 

Després de llicenciar-me en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, vaig iniciar-me en el món de l’auditoria de grans comptes. L’any 1995 vaig començar una nova etapa a Andorra treballant en l’administració pública com a cap de gabinet del Ministre de Finances del Govern d’Andorra, amb la responsabilitat d’elaborar els pressupostos generals de l’Estat i coordinar el desenvolupament del marc normatiu fiscal.

 

Pel que fa al sector privat, he estat durant 20 anys el director de l’àrea de Secretaria General Tècnica del primer grup financer andorrà, en dependència directa del conseller delegat. Com a directiu d’una de les empreses més importants del país, he estat responsable del compliment normatiu, els serveis jurídics, la Fundació, la comunicació corporativa i les relacions institucionals.  El 2019 vaig entrar com a soci a P&A entenent que la comunicació és una de les directrius que dona sentit a l’estratègia de les organitzacions.

 

“Cal enfocar la comunicació com requereix: amb cura, visió global i alineada amb els objectius generals”

 


Agustí Garcia Puig
Soci
Pampliega & Associats