Qui som

Qui som

Elena Pampliega

Sòcia-Directora
Pampliega & Associats

Amb una trajectòria professional de més de 20 anys en l’àmbit de l’estratègia de comunicació corporativa, marca i responsabilitat social corporativa, entenc i visc la gestió de la reputació des d’una òptica global i estratègica que aporti valor a llarg termini.

La coherència ho és tot. Ens defineix la nostra activitat, més que les paraules, però també l’actitud amb la qual aconseguim els èxits i gestionem els reptes. El compromís, la lleialtat, l’honestedat i la passió per la nostra feina són grans companys de viatge per a un món reptador.

“Crec en el talent de cada individu, en el valor de cada projecte i en la força de l’equip per crear i evolucionar”

Agustí Garcia Puig

Soci
Pampliega & Associats

Agustí Garcia Puig

Després de llicenciar-me en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, vaig iniciar-me en el món de l’auditoria de grans comptes. L’any 1995 vaig començar una nova etapa a Andorra treballant en l’administració pública com a cap de gabinet del Ministre de Finances del Govern d’Andorra, amb la responsabilitat d’elaborar els pressupostos generals de l’Estat i coordinar el desenvolupament del marc normatiu fiscal.

Pel que fa al sector privat, he estat durant 20 anys el director de l’àrea de Secretaria General Tècnica del primer grup financer andorrà, en dependència directa del conseller delegat. Com a directiu d’una de les empreses més importants del país, he estat responsable del compliment normatiu, els serveis jurídics, la Fundació, la comunicació corporativa i les relacions institucionals.  El 2019 vaig entrar com a soci a P&A entenent que la comunicació és una de les directrius que dona sentit a l’estratègia de les organitzacions.

“Cal enfocar la comunicació com requereix: amb cura, visió global i alineada amb els objectius generals”

David Campos Callao

Consultor Associat
Pampliega & Associats

Enginyer de Telecomunicacions per la UPC i la URL, postgrau en Direcció de Qualitat i Organització per l’ASQ. Postgrau en Direcció d’Empreses per ESADE, en Direcció de projectes Àgils per la Universitat Joan Carles I i postgrau en IA aplicada a Recursos Humans i futur del treball per la Rutgers University. Programa avançat de Consells d’Administració. 

Soci fundador de l’HrAgileInstitute, consultora especialitzada a acompanyar les organitzacions i els seus equips en el desenvolupament de l’agilitat organitzativa mitjançant la ciència del #flow.

Professor, conferenciant i conseller independent, actualment és el CEO i fundador de Science4Tech Solutions, startup de Health Tech de recent creació amb el llançament de la solució MatchTrial, primera solució tecnològica que facilita l’accés a pacients i metges a tots els assaigs oncològics a nivell europeu reduint els temps de reclutament.

Més de 25 anys desenvolupant la carrera professional en la posició de Direcció General, Recursos Humans i Organització Qualitat i Millora de Processos en organitzacions nacionals i multinacionals de diversos sectors com són la ingenyeria, el gran consum, l’automòbil, la ciència l’IT i Salut (GTD, Teletech, Codorniu VW Group Retail)

“La comunicació i la innovació han d’anar de la mà per assolir organitzacions flexibles i una nova cultura d’empresa en moments de canvi”

Montse Buil Rovira

Responsable de l’àrea de Comunicació
Pampliega & Associats

foto Montse Buil

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. He treballat com a periodista durant més de 10 anys en diferents mitjans de comunicació catalans i andorrans i després, vaig decidir fer el salt a la comunicació corporativa.

Durant una dècada, he estat cap de comunicació de l’agència de promoció turística del país coordinant l’estratègia de la comunicació corporativa a Andorra i als països veïns, la planificació de continguts a les xarxes socials i l’organització i coordinació d’esdeveniments culturals i esportius.

A Pampliega&Associats enceto un nou capítol com a responsable de l’àrea de Comunicació des de la perspectiva d’estratègia empresarial aplicada a la comunicació corporativa, tot aportant el meu bagatge professional per contribuir al propòsit de crear veus sòlides i identitats úniques des de la màxima honestedat i rigor professional.

“Comunicar és tant necessari com respirar. La informació ha de fluir no només a nivell intern sinó que també, ha de ser un canal obert a la societat per transmetre la raó de ser de l’empresa.”

Laura Pampliega Tena

Responsable de l’àrea de Màrketing
Pampliega & Associats

Llicenciada en empresarials, màrketing i RRPP, amb un MBA per la Universitat Ramon Llull. La meva trajectòria professional s’ha fonamentat en el territori del màrqueting de retail i el del luxe. He tingut la gran oportunitat de treballar en companyies internacionals de gran prestigi com EPSON i PUIG i en altres com Grupo Hevige també molt interessants pel meu bagatge professional. En els darrers 20 anys, m’he consolidat professionalment en el sector de la perfumeria i cosmètica com a Marketing manager amb la responsabilitat de gestionar el màrqueting de primeres marques com Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Carita o Décleor en el mercat espanyol. També vaig tenir l’ocasió de formar part de l’equip Internacional per a gestionar una marca a nivell global. La coordinació de grans campanyes de màrqueting a escala internacional sempre és un repte, tot i que la conceptualització i estratègia del valor de marca és la base que ens ordenarà qualsevol campanya.

“La comunicació és clau per arribar a un objectiu comú. Una estratègia compartida entre el màrqueting i la comunicació pot enlairar grans projectes i sens dubte pot canviar el rumb de les companyies”