Pampliega Associats Qui Som Equip

Qui som

Elena Pampliega

 

Amb una trajectòria professional de més de 20 anys en l’àmbit de l’estratègia de comunicació corporativa, marca i responsabilitat social corporativa, entenc i visc la gestió de la reputació des d’una òptica global i estratègica que aporti valor a llarg termini.

La coherència ho és tot. Ens defineix la nostra activitat, més que les paraules, però també l’actitud amb la qual aconseguim els èxits i gestionem els reptes. El compromís, la lleialtat, l’honestedat i la passió per la nostra feina són grans companys de viatge per a un món reptador.  

 

“Crec en el talent de cada individu, en el valor de cada projecte i en la força de l’equip per crear i evolucionar”

 

Elena Pampliega

Sòcia-Directora

Pampliega & Associats

Linkedin Elena Pampliega

 

Agustí Garcia Puig

   

Després de llicenciar-me en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona, vaig iniciar-me en el món de l’auditoria de grans comptes. L’any 1995 vaig començar una nova etapa a Andorra treballant en l’administració pública com a cap de gabinet del Ministre de Finances del Govern d’Andorra, amb la responsabilitat d’elaborar els pressupostos generals de l’Estat i coordinar el desenvolupament del marc normatiu fiscal.

Pel que fa al sector privat, he estat durant 20 anys el director de l’àrea de Secretaria General Tècnica del primer grup financer andorrà, en dependència directa del conseller delegat. Com a directiu d’una de les empreses més importants del país, he estat responsable del compliment normatiu, els serveis jurídics, la Fundació, la comunicació corporativa i les relacions institucionals.

 

El 2019 vaig entrar com a soci a P&A entenent que la comunicació és una de les directrius que dona sentit a l’estratègia de les organitzacions.

 

“Cal enfocar la comunicació com requereix: amb cura, visió global i alineada amb els objectius generals”

 

Agustí Garcia Puig

Soci

Pampliega & Associats

 

Helena de Torres

Nascuda a Barcelona, he viscut a França i a Regne Unit. He arribat a Andorra decidida a aportar el meu granet de sorra en l’àmbit de la gestió de marca i de la comunicació institucional per contribuir professionalment a fer una mica més gran aquest petit país.

Graduada en Periodisme i en Humanitats per la UPF i especialitzada en el màrqueting de fidelització, tinc una clara vocació per la comunicació estratègica des d’un vessant de marca i de reputació. Crec en la feina ben feta, en el concepte “Thinking outside the box” i en les sinergies per treure el millor de cadascú.  

“Amb una actitud proactiva, una ment oberta i un equip excepcional, la clau de l’èxit està a la teva mà!”

Helena de Torres

Consultora júnior

Pampliega & Associats

Linkedin Elena Pampliega

Laura Pampliega Tena

Responsable de l’àrea de màrketing
Pampliega & Associats

La meva trajectòria professional s’ha fonamentat en el territori del màrqueting de retail i el del luxe.  He tingut la gran oportunitat de col·laborar amb companyies internacionals de gran prestigi com EPSON i PUIG i altres més petites però també molt interessants pel meu bagatge professional com Grupo Hevige. Ens els darrers 15 anys, m’he consolidat professionalment en el sector de la perfumeria i cosmètica de com a Marketing manager amb la responsabilitat de gestionar el màrqueting de primeres marques a nivell espanyol. També vaig tenir l’ocasió de formar part de l’equip Internacional per a gestionar una marca internacional a nivell global. La coordinació de grans campanyes de màrqueting a escala internacional sempre és un repte, tot i que la conceptualització i estratègia del valor de marca és la base que ens ordenarà qualsevol campanya.

“La comunicació és clau per arribar a un objectiu comú. Una estratègia compartida entre el màrqueting i la comunicació pot enlairar grans projectes i sens dubte pot canviar el rumb de les companyies”